#громадськемісце Дмитро Кулеба продає подарунки часів своєї роботи в МЗС на аукціоні для потреб ЗСУ #суми #sumy

Дмитро Кулеба продає подарунки часів своєї роботи в МЗС на аукціоні для потреб ЗСУ

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розпродає на аукціоні подарунки, які отримав під час роботи в міністерстві, а вторговані від продажу гроші передасть на підтримку ЗСУ.

Про це він повідомив 22 жовтня в Instagram..

“Чотири з половиною роки я мав честь служити Україні на посаді міністра закордонних справ. Це була дуже почесна робота, а після початку російського вторгнення протягом двох із половиною років – найпочесніша посада у світовій дипломатії. За цей час у мене накопичилися подарунки, особисті речі – деякі купував, щось мені дарували друзі з різних країн. Та є в них спільне – у кожній із них є своя історія, – написав Кулеба. – І я вирішив, що найкращим рішенням буде не роздивлятися їх на поличках удома, згадуючи давнину, а дати можливість кожному з вас отримати частку величної історії України та зробити внесок у підтримку Збройних сил України”.

Ексміністр запевнив, що гарантує “прозорість і підзвітність зібраних коштів”. За словами Кулеби, кожен куплений на аукціоні лот він надішле зі своїм автографом на листівці.

“Найважливіше зараз – це робити все, що в наших силах, на підтримку наших захисників і захисниць. Слава їм і слава Україні!” – зазначив Кулеба.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

ДЖЕРЕЛО